Svensk klassisk massage för Dig som behöver hjälp med lokalisering och behandling av  problemområde. Terapeuten använder sig av olika behandlingsmetoder såsom bindvävsmassage och triggerpunktsbehandling. I behandlingen ingår också töjning och en kort konsultation för övningar att fortsätta med hemma.

30 minuter (halvkropp) 310 kr
45 minuter 410 kr
60 minuter 490 kr


Denna massage ges bara efter minst en tidigare terapeutisk massage och konsultation.

45 minuter           410 kr
60 minuter         490 kr


En rogivande variation av svensk klassisk massage som ökar blodcirkulationen och smidigheten i musklerna. Välj mellan halv- eller helkropp. Passar perfekt för att varva ner efter en lång arbetsdag.

30 minuter (halvkropp)   310 kr
45 minuter         410 kr


Massagen börjar med halvkroppsmassage och övergår till en ismassage av nackmusklerna. Med is stimuleras blodflödet i musklerna och massagen lämnar en kittlande känsla i rygg och nacke.

45 minuter          410 kr


En lätt massage över hela kroppen med varm olja. Mjuk och behaglig för Dig med ömma leder och trötta muskler. Idealisk för torr hud, rekommenderas för frusna.

35 minuter          390 kr


En snabb uppiggande massage med kallpressad jojobaolja startar kuren, därefter följer en frisk saltpeeling av hela/halva kroppen .

35 minuter (halvkropp)              390 kr
50 minuter (helkropp)        490 kr


Aromaterapi är en behandlingsform som inte bara behandlar kroppen utan också själen. Välj mellan en uppiggande eller en avslappnande massage.

35 minuter         390 kr